Post by gistkewinkirkder on Feb 6, 2022 14:54:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezeně všechny ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
Akční / Dobrodružný / Sci-Fi. USA, (2021–2022), 5 h 53 min (Minutáž: 37–60 min). Tvůrci: ... Robot Chicken (2005) (seriál). Jennifer Beals.
Petr Ostrčil .
Je tu chyba, že kdybychom nůž použili příliš, poškodilo by mě to a zabilo by mě a také prosím odstraňte mody a hackery, protože mě zabijí a já prohraju, a také přidat funkci, kde bychom mohli vyzvednout mediky a na lávové mapě zemřeme pokaždé, když se objevíme, nezabil mě ani jediný nepřítel, přidejte další věci a vylepšujte a opravujte chyby
Dávám 3 hvězdičky, protože se to zombie země neotevíralo, opravte to, ale tato hra se mi líbí
Vzhledem k tomu, že jsem tuto hru hrál pouhých 5 minut, máte štěstí, že jsem právě začal hrát, takže nemůžu nic moc dělat, ale v prvním kole jsem už dostal hackera, který se jmenuje "" Je to jako by kempoval náš spawn a vůbec nezemřel, ale utrpěl "nějaké" poškození, což není dobré
Chicken gun pro mě žádná aktualizace 😠😠😠 a tato hra je mezi námi suprová
Pěkné, ale můžete přidat mapu nemocnice a můžete, prosím, jako když používám kuřecí pistoli v pevnostech, ale nezachycuji vlajku, můžete mít tým prasat, aby na ní měl kuře s červeným kloboukem a vlajkou pro zajetí nechat to samé nyní na noob sniperovi pouze 2 skiny, černá, modrá a červená, můžeš mít odstřelovače, který má listy a klacky jako kamufláž a přidat nový předmět, kterým je akvárko a mít rybu, mít novou mapu, která je vojenskou základnou a přidat prosím přežití zombie bude opravdu zábavné, pokud u přidat vše, co v kuřecí pistole
Chicken Gun v App Storu - App Store - Apple
Je to dobrá hra, ale.....je příliš závadná 😐Proto jsem dal jen dvě hvězdičky 🌟🌟
Velmi úžasná hra, ale s reklamami, které jsem hrál 3 roky a líbilo se mi to, ale můžete přidat něco smrtelnějšího, jako je zbraň nebo auto, prosím
Pěkná hra, ale když se připojím ke hře, vyhodí mě
Stáhnout Sodam Chicken - Nejnovější Verzi 1.0 Pro Android Od (주)해피코인 - Užijte si ... Get Sodam Chicken for Free on Google Play ... Chicken Gun APK.
Tato hra není vůbec dobrá
Dnes hraji tato hra nefunguje
Pořád mě to vyhazuje ze hry
Má to glich
Opravdu miluji tuto hru, ale existuje několik věcí, které mají cestu k mnoha příšerám v elitním týmu, možná můžete přidat několik dalších částí hlavy a můžete prosím vrátit automatické střílení, i když TUTO HRU MILUJU, možná můžete udělat druhý díl! !
Chicken Blaster + Light Gun (Wii)
Nemohu se přihlásit ke svému účtu, tvrdě pracuji
Chyby chyby chyby a chyby. A MF hackeři.
Chicken Gun Action wya
Miluji tuto hru, kdo s ní přišel, až na jeden problém, když jsem na určitých serverech, vždy se to zpomalí a vždy mě zabijou Myslím, že se můžete dostat na tuto obrazovku, která vás zablokuje ze hry, což je opravdu dobrá hra vyzkoušet to
Bezva hra
Úžasné! SKVĚLÁ HRA, ALE ODSTRANĚTE NETOPÁŘE V ELITESQUAD A VYTVOŘTE DALŠÍ MAPY PRO ELITESQUAD A PŘIDEJTE ZBRAŇ CHALLENGER A NOVÉ SKINY. Nebo můžete přidat plazmový odpalovač
Uzavřem sázku, která není pěkná
Víš, proč dávám dvě hvězdičky, protože všechna ta silná zbraň mě vždycky zabije jako vždycky
Není to vůbec dobré, kdyby to bylo tps by bylo hezké. musíte zlepšit grafiku
Prosím, opravte to, protože nemůžu jít do pískoviště s tím, že jezdím v helikoptéře, protože to opravte a nemůžu tvořit, protože můj přítel čeká na připojení
Hra je super těžká v elitním týmu, monstra vás mohou zabít daleko a tam super rychle. Mohli by aktualizovat monstra, že nejsou rychlá a zabíjejí trochu daleko. Druhí hackeři hackují celou hru, jako je režim God, super rychlost, podpora králíka a nejtěžší teleportace, kterou by hra měla dostat ven. A poslední je laserová pistole, proč je pistole 1900 mincí za získání zbraně. mělo by to být 1500 od druhé zbraně.
Chicken Gun Action wya
Chicken Gun Action wya
Nej hra vůbec
Magic Finger 3D อาร์เคด pqw
Unduh PWM LED - Versi Terbaru - APKDroid
Miluji tuto hru 5 hvězdiček pls přidejte nová jídla miluji jídla tak moc a pls udělejte vše jako když to není hra, je to skutečný život chicken gun a ještě jedna věc, pls, udělejte vše na každé mapě vybratelné a přidejte všechna jídla z skutečný život pls
👎👎👎👎 načítání trvá věčně
Nuda
Chicken Gun Action wya
Je to dobrá hra, ale v capture flag hra zabere spoustu času
Spíš se to nelíbí
Malý si to stáhl omylem a od té doby jsem nepřestal hrát. Pokud jen trochu upraví grafiku, bude to nejlepší stažení na trhu!!! Právě teď....je to prostě .....Skvělé!!!
miluji tuto hru, je tak skvělá, ale má spoustu zpoždění a závad, takže ji někdy musím přeinstalovat
Supr trupr hra😉😄😃
Hra se mi líbí, ale proti dvěma smíšeným, prosím, nepokládejte auta a věci ke stavění možná v režimu Sandbox, ale ne v režimu zbraně a monstra jsou prostě příliš přemožená, prosím, můžete prostě nepřidávat monstra a stavební bloky bez důvodu možná? v režimu Sandbox, protože jsem opravdu šílený jako ta hra, ale stavební bloky monstra auta musí být na karanténě
Mnoho závad a chyb
Přidejte trochu prosím chalo aplikace - přidejte prosím nějaké domácí mazlíčky pro klasický pocit, takže prosím přidejte nějaké nové domácí mazlíčky. Udělejte prosím tuto hru trochu podrobnější. Zkuste do hry přidat grafiku. Dejte nám prosím možnost změnit ovládací prvky. Můžete přidat nějaké interiéry a přidat předměty, abychom mohli ve hře stavět domy. A udělali jste spoustu vylepšení v mapách, ale můžete přidat nějaké další mapy Neříkám, že jste neudělali vylepšení v mapách, ale prosím přidejte nějaké další mapy, doufám, že budete.sbohem.
Líbí se mi tato hra, ale mám 2 problém č. 1. Hackeři všichni tento problém nenávidíme, spouští hru všude No2. Golden ak a Lazer gun a sniper jsou příliš drahé
Miluji tuto hru a v této miluji teamfight / pvp / samdbox, ale je tam nějaký hacker
Musím dát 2 hvězdičky, protože jsou to 2 problémy 1 je, že zbraně jsou tak drahé, nemůžu si to představit, prosím, vyrobte všechny zbraně 1 mince 2 je, že každý wepon nedds vyšší úrovně, takže prosím udělejte každý wepon úrovně 3 a proveďte aktualizaci ww1 a 2 nové herní režimy 1 je režim ww1 režim 2 režim je režim zombie všichni hráči přežili a roboti jsou zombie, zombie nemohou držet zbraně, ale pokud hráče sežere zonbie, stane se z něj zombie a může ho ovládat, zbraně, které přeživší musí zabíjet zombie s jejich
Špica
Tato hra se mi moc líbí, ale mám docela problémy. Někdy ne pravidelně, ale když vytáhnu odstřelovače (Stává se to s jakýmkoli), tlačítko ke střelbě zmizí. A je to opravdu otravné, stejně jako s některými dalšími chybami, také když se snažím vytvořit vozidlo, které se nevytvoří, a také je to otravné. Pokud byste to mohli opravit, opravdu bych si toho vážil, děkuji.😁