(Android) Kitchen story: Food Fever – Cooking Games kodları generator hamısı
Feb 6, 2022 14:56:57 GMT -5
Post by gistkewinkirkder on Feb 6, 2022 14:56:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodları generator hamısı ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Səhvən sildiyim tərəqqimi saxlaya bilmirəm və sonra yenidən quraşdırdım, lakin oyun oynayaraq daxil olsam da, 1-ci səviyyədən başladı.
Müəyyən bir səviyyəyə çatana qədər oyunu bəyənirəm və reklamı bağladıqdan sonra ekran tamamilə boşaldı. İndi hər dəfə oynamağa cəhd edəndə belə olur.
Mən bu oyunu sevirəm..oynamaq üçün çox səviyyələr😘😘
Mən sizə 1 ulduz verirəm, çünki ilk növbədə mən oyunu oynadığım zaman və mənə oynamağı bildirən düymə və oynamağa icazə verən bir şeyim yoxdur, yükləmək üçün çox vaxt lazımdır, amma oyunu sevirəm, amma o şeyi yükləməyi dayandırmasan hamıya deyəcəyəm ki, onu quraşdırsınlar. Təşəkkür edirəm😊😊
Bu oyun yaxşıdır, amma mənim bir problemim var ki, onun yalnız bir neçə səviyyəni oynamaq üçün bir neçə yeməyi var, amma bu oyunu bəyənirəm🎮
Başlanğıcda yalnız iki ulduz yaxşıdır, amma davam etdikcə bezdirici olur, lakin çox bahalıdır, lakin başqa mərhələyə keçmək üçün məlumat lazımdır
Bu oyun əksər hallarda yaxşıdır, amma Chocoville-ə çatanda hər şey təpədən aşağı düşdü. Mən Chocoville üçün daha çox məlumat yüklədim və o səviyyəni məğlub etməmişdən əvvəl onun məğlub olduğunu söylədi. Həmçinin, mən 28-ci səviyyədəyəm və bəzi yeməkləri bişirəndə onları götürə bilmirəm, sanki onlar ilişib qalıb yanır və mən hələ də qabları götürə bilmirəm!! !!! Zəhmət olmasa!! Zəhmət olmasa!! Bu problemi həll edin....çox bezdiricidir!!!!!
Sərin, lakin çox kiçik ehtiyatlar oyunu cansıxıcı və bezdirici edir
Çox asan deyil, çox çətin deyil. Çətinliklər çətinləşir və sikkələr və brilyantları əldə etmək o qədər də çətin deyil. Təkmilləşdirmələri sikkələr və brilyantlarla əldə etmək çox bahalı deyil. Bir az yavaş oyun, amma bu mənim köhnə telefonum ola bilər
bu gözəl oyundur bt mən oyunun bütün səviyyəsini bitirdim ona görə oyunun səviyyəsini artırın və ya 2-ci hissəni gətirin..
vaxt çox səhvdir, onu 1 saata qədər azaldın və yüklənməyə davam etməlidir ki, kimsə yorulana qədər oynaya bilsin. vaxt verən oyunlara nifrət edirəm.
Flying Superhero Robot Superhero Rescue Mission Panahon cre
Bəzən bloklanır və qıcıqlandırır
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games கேஷுவல் xiix
Geseng oyundu
Gözəl oyun....... Amma pul qazanmaq azdır.. Texnikaları təkmilləşdirmək üçün kifayət deyil.. Hər halda xoşuma gəlir
Mən bu oyunu çox sevirəm, amma üç saatlıq vaxt nifrət etdiyim şeydir, ona görə də bir ulduzu atıram.
Əyləncəli bir oyundur mən onu sevirəm oyunu qoyduğunuz üçün təşəkkür edirəm bu oyunu sevirəm əyləncəli və hər şeyi çox tez aça bilərsiniz bu oyun əyləncəlidir mən bilmirəm niyə digər restoranı oynamaq istəyəndə onu sildim yükləyin əlavə məlumat, lakin mən yenə də ona beş ulduz verirəm, yaxşı soruşduğunuz üçün hamınıza təşəkkür edirəm, ümid edirəm məlumatımı götürməyəcəkdir, məlumatımdan istifadə etsə belə, bu oyunu əldən verirəm, onu silmək üçün dəli oldum
Bir çox reklam üçün reklam görünmədən oyuna daxil ola bilməzsiniz.
Mən bu oyunu sevirəm, amma yenə də bu oyun Santa və köhnə aşpazda ilişib qalıb mərhələləri bilirdim ona görə də zəhmət olmasa bu oyunu daha maraqlı etmək üçün bir şey edin.. Mən bu oyunu sevirəm
Yaxșıdı beyendim qızlar sizede tovsiye edirem😅😄
Mən heç bir ulduz verə bilmərəm, çünki indiyə qədər bu proqramı yükləyə bilmirəm...burada çoxlu siqnalım olsa da yükləmək o qədər çətindir ki..🙁🙁🙁 sonradan bacardığım zaman bu proqramı qiymətləndirdim. tezliklə oynayın..
Bu, illər əvvəl ən çox oynadığım vaxtın idarə edilməsi/yemək bişirmə oyunlarından biri idi, mən eyni tipli yeni oyunlar tapmaqdan vaz keçdim və bunu yenidən yüklədim. Mən peşman deyiləm. Bu, tərifləmək üçün demək istədiyim qədərdir.
Mən buna həqiqətən nifrət edirəm. İkinci çağırışa çatanda əlimdən gələni etdim, amma nəticəsi olmadı. Bu məni çox darıxdırır
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Опуштене viww
oyun ya donur, ya da bütün inqrediyentlər insanlarla birlikdə yox olur
Möhtəşəmdir, lakin irəliləmək üçün 🤑 ehtiyacınız var. Reklamlar qarşıdurma yaratmır!!! 😁
Bu çox əyləncəli oyundur, mən bundan həzz alıram, yalnız təkmilləşdirmənin qiyməti yüksəkdir
Əvvəllər mükəmməl idi ... amma indi çox reklam və oyun artıq hamar deyil ...
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Опуштене xgi
3-cü problemi keçə bilmirəm. Oyun donmağa davam edir.
Mən bütün qiymətli daşlarımı və pullarımı itirdim və çox oyunçu rejiminə keçə bilmirəm. Bu, bezdiricidir
Hiss etdim ki, həqiqətən yemək bişirirəm, amma müştərilər tezliklə gələcək
Kifayət qədər məlumatla pizzorella şəhərciyini endirə bilmirəm.
Çox sadə oyun onun yeni təkmilləşdirmələrə ehtiyacı var