(Android/iOS) Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic περισσότερο hack αντοχής
Feb 22, 2022 12:15:19 GMT -5
Post by hausallackpafam on Feb 22, 2022 12:15:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερο hack αντοχής ▞▞▞
▞▞▞ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic 2022 version ▞▞▞
Οι σφαίρες που πάνε στον αέρα μπορούν ακόμα να σε χτυπήσουν αν τρέξεις κάτω από αυτές. Αυτός είναι κάποιος ταύρος. Αν αυτό μπορεί να διορθωθεί, τότε είναι φανταστικό, εκτός και αν κάνω κάτι λάθος που δεν φαίνεται. Κατά τα άλλα είναι καλό. Μόνο φτηνοί θάνατοι
Το ίδιο το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Μέχρι να μην μπορέσεις να το νικήσεις άλλο. Ξόδεψα περίπου $50 σε αυτό το παιχνίδι για να φτάσω στο επίπεδο 6. Τώρα πρέπει να ξοδέψω περισσότερα. Έχει περάσει μόνο 1 μέρα. Μετάβαση σε απεγκατάσταση. Μου άρεσε το παιχνίδι. Είχε πλάκα. Επίσης αυτά τα θρυλικά σεντούκια, μην σπαταλάτε τα χρήματά σας σε αυτό. Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το παιχνίδι. Ανεξάρτητα από το πόσο hp ή επίθεση έχετε, χτυπάει όχλους για την ίδια ζημιά. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ. Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ.
Μέχρι στιγμής αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι αυτού του είδους. Διασκεδαστικά παιχνίδια. Το μόνο πρόβλημα είναι η θρυλική πιθανότητα από το κουτί, είναι πολύ χαμηλή. Ή ίσως δεν έχω τύχη xD υπέροχο παιχνίδι προγραμματιστής. Συνέχισε το
Ένα τόσο ωραίο παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αξίζει να το δοκιμάσετε
Πολύ καλό!!!!!!
Γενικά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι... το πρόβλημα ότι πόσα κλειδιά χρειάζομαι για να αποκτήσω θρυλικό εξοπλισμό; Ξοδέψτε 10 κλειδιά δεν πήρατε τίποτα... αν δεν υπάρχει θρύλος, δεν μπορείτε να περάσετε το κεφάλαιο... το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι απλά επιδρομή... βαρετό Και για περιστρεφόμενο τροχό, ασημένιο κλειδί Για ποιο λόγο Νομίζω ότι πρέπει να βάλεις χρυσό κλειδί
Πολύ καλό παιχνίδι 👌
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Arkade vkl
Ειλικρινά αυτό είναι το πιο στημένο παιχνίδι ποτέ. Ξόδεψα πάνω από 200 καρδιές χρησιμοποιώντας τον τροχό της τύχης και το μόνο που παίρνω είναι νομίσματα. Κακώς σχεδιασμένο παιχνίδι. Προφανώς αντιγράφηκε από το archero. Στο leadt προσθέστε μερικές πραγματικές ανταμοιβές όταν σπαταλάτε πόρους. Αυτό το παιχνίδι δεν αξίζει καν κριτική.
Μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, ωστόσο η σημαντική αύξηση δυσκολίας σε ένα μόνο επίπεδο ήταν λίγο απογοητευτική. Λατρεύω ένα challage αλλά σταδιακά θα γίνει πιο δύσκολο.
Το Archero το έκανε πρώτος, το Arcade Hunter το έκανε καλύτερα!
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, πραγματικά θα ήθελα οι εχθροί να είχαν καλύτερα κινούμενα σχέδια θανάτου από το να μετατρέπονται απλώς σε σκόνη, όπως να πέσουν και να πεθάνουν και οι εχθροί που βασίζονται στη μηχανή να εκραγούν σε μέταλλο και σκουπίδια απλά να το λένε.
Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσω με αυτό, αλλά γίνεται όλο και πιο δύσκολο σε σημείο που δεν μπορώ να προχωρήσω. Έχω ξοδέψει χρήματα σε αυτό το παιχνίδι και έχω μέγιστα αντικείμενα, αλλά ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω τα μεταγενέστερα επίπεδα. Επίσης γιατί δεν πέφτουν αντικείμενα ενώ παίζετε αφήνοντάς σας να βασίζεστε στα σεντούκια. Τόσο βαρεμένος με αυτό το pay to win μοντέλο. Πίστευα ότι ήταν μια εξαιρετική εναλλακτική για το Archero, αλλά όχι προς το παρόν.
Καλό παιχνίδι για έναν απατεώνα στο τηλέφωνο, το μόνο παράπονο είναι η τιμή για τους ήρωες που δεν αξίζει 12+ USD, και η έλλειψη ποικιλίας στα εργαλεία, η πιθανότητα απόκτησης εξοπλισμού και αναβάθμισης. Και ο αριθμός των κουλοχέρηδων. Θα ήθελα να το δούμε διευρυμένο και τον τρόπο απόκτησης περισσότερων ή άλλων ηρώων με το νόμισμα παιχνιδιού, ακόμα κι αν χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για να ξεκλειδωθεί με αθροιστική προσθήκη παρακολούθησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Έχω παίξει πολλά παιχνίδια όπως το archero, αλλά το παιχνίδι σας είναι το καλύτερο σύστημα μέσα. Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι είναι η πολύ λίγη ενέργεια. 2x raid, 1x dungeon είναι καλό, αλλά η ανάπτυξη του χρυσού είναι πολύ αργή, δεν μπορώ να φτάσω ούτε το μέγιστο επίπεδο εξοπλισμού σε μια εβδομάδα (ίσως επειδή δεν ξοδεύω διαμάντια) hehe. Αλλά καλή δουλειά
Φοβερός
Όχι πολύ κακό, αλλά όχι τόσο καλό όσο το Archero... Ένα αίτημα. Παρακαλώ αλλάξτε τη μουσική του στυλ "ήρωα"! Μου έρχεται για κάποιο λόγο. Κάνει τα πράγματα τόσο γενικά.
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Arkade jgyx
Αυτό το παιχνίδι είναι αδύνατο, πρώτα, είναι πολύ μεγάλο για να παίξετε μόνο ένα lvl. δεύτερον, δεν μου αρέσει το χρονομετρημένο τέρας, είναι πολύ δύσκολο. Τρίτον, είναι πολύ δύσκολο να περάσεις ένα κεφάλαιο είτε είναι πολύ μεγάλο, είτε τα τέρατα δύσκολα σκοτώνονται είτε τα αφεντικά είναι δύσκολα. Λοιπόν, το απεγκαθιστώ. Διορθώστε το για να το παίξω!!!!!.
ΔΕΝ υπάρχει μουσικό υπόβαθρο κατά την αναπαραγωγή του παιχνιδιού... Παίζει μουσική μόνο στο κύριο μενού 😑
Σίγουρα μια αμοιβή για να κερδίσετε το παιχνίδι, ή χρειάζεστε περίπου 3-4 χρόνια για να κάνετε μια καλή αναβάθμιση. Τα όπλα είναι τυχερά 100% ακόμη και τα θρυλικά και μυθικά και αν πάρετε τα όπλα χαμηλής ή μεσαίας ταχύτητας επίθεσης δεν θα σημειώσετε καθόλου πρόοδο (πολύ αστάθμητα στατιστικά όπλων). Είναι κρίμα γιατί είναι ωραίο παιχνίδι...
Σχετικά με τα γραφικά για ομαλό παιχνίδι, το hit box δεν είναι σε σημείο που θα χτυπηθείτε ακόμα και όταν προσπαθείτε να περάσετε ανάμεσα σε εχθρικές βολές. Βρήκα μερικά σφάλματα στα αφεντικά, το λέιζερ που δεν μπορεί να υποχωρήσει, το λέιζερ θα σας ακολουθεί ακόμα και όταν αρχίσετε να τρέχετε, αλλά συνολικά ένα υπέροχο παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλά στάδια επιβίωσης και επίπεδα παιχνιδιού με πολλά ωραία προνόμια. Διαφωνώ με πολλές από τις αχάριστες κουβέντες στις κριτικές επειδή αυτό το παιχνίδι χαρίζει γενναιόδωρα πολύτιμους λίθους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα στο παιχνίδι και ακόμη και να αγοράσετε 3 διαφορετικούς premium ήρωες.
Οι τυχαίες συναντήσεις δεν έχουν αλληλεπίδραση. Το Enemies AI είναι φρικτό. Το Archers AI είναι ακόμα χειρότερο και θα επιλέξει να στοχεύσει στόχους πλήρους hp στην άλλη πλευρά της οθόνης όταν ένας χαμηλός εχθρός βρίσκεται ακριβώς δίπλα σας. Τα αφεντικά έχουν ανεκπλήρωτες επιθέσεις που μπορείτε να αποφύγετε μόνο εάν επιλέξετε να μην πυροβολήσετε καθόλου σε όλη τη διάρκεια του bossfight (γνωστός και ως μέχρι να πεθάνετε). Οι αναβαθμίσεις φαίνονται μπαγιάτικες και ασήμαντες. Οι εχθροί έχουν μια τυχαία ευκαιρία να σε πυροβολήσουν επειδή έχουν κριτ. Δεν θα συνιστούσα αυτό το παιχνίδι μέχρι να το φτιάξουν
Πραγματικά απολαμβάνω αυτό το παιχνίδι ΑΛΛΑ ο μόνος λόγος για τον οποίο του έδωσα μόνο 3 αστέρια είναι επειδή νομίζω ότι η εξέλιξη είναι λίγο πολύ αργή. Είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσω καλή ταχύτητα και νιώθω ότι ακόμα και όταν προσπαθώ να αναβαθμίσω την ταχύτητα για καλύτερα στατιστικά, εξακολουθώ να κάνω την ίδια ζημιά. Επίσης θα ήθελα να υπήρχε μια καλύτερη περιγραφή των άλλων ηρώων πριν αποφασίσω να τους αγοράσω. Τι τα κάνει να διαφέρουν από τα κύρια κλπ. Θα αλλάξω τη βαθμολογία μου αν δω βελτίωση σε αυτούς τους τομείς.
Λατρεύω την απάντηση από τους προγραμματιστές: "Παρακαλώ να είστε υπομονετικοί όσο διορθώνουμε όλα όσα δεν είναι καλά σε αυτό το παιχνίδι." Όπως δεν πρόκειται απλώς να το διαγράψουμε και να εγκαταστήσουμε έναν από τους δεκάδες άλλους κλώνους του Archero. Δεν πρόκειται να μείνουμε για μήνες περιμένοντας να αλλάξετε τα πράγματα. Άλλα παιχνίδια έχουν ήδη αυτές τις αλλαγές.
Οι διαφημίσεις πρέπει να διορθωθούν. Το εισιτήριο αρένας συχνά δεν ανταμείβεται καθόλου. Άλλες φορές οι διαφημίσεις λένε ότι ακυρώθηκαν ενώ δεν ακυρώθηκαν. Εάν η διαφήμιση λέει ότι κερδίσατε την ανταμοιβή, θα πρέπει να λάβετε την ανταμοιβή ανεξάρτητα από την πρόωρη έξοδο (εάν πληρούνται οι απαιτήσεις για την υπηρεσία διαφημίσεων και δεν πληρώνετε, μας ξεριζώνετε και κερδίζετε την πληρωμή ανεξάρτητα. είναι κλοπή.).
Wood Block Puzzle - Block Game પઝલ fyfj
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Zręcznościowe zgy
Το παιχνίδι είναι υπέροχο και δεν έχει ανώτατο όριο επιπέδου όπου άλλες επαναλήψεις αυτού του είδους σταματούν στο 10, το οποίο ανοίγει για εκκεντρικές κατασκευές. Ωστόσο, η εξέλιξη χτυπά ένα τεράστιο paywall λόγω του πόσο δύσκολο είναι να αποκτήσεις έναν θρυλικό. Χωρίς να πληρώσετε, πρέπει να περιμένετε σχεδόν μια εβδομάδα για μια πιθανότητα 7% να αποκτήσετε ένα, και χρειάζεστε 3 από αυτά για να αποκτήσετε ένα μυθικό και ακόμη περισσότερα για να το αναβαθμίσετε. Μήπως να προσθέσουμε κάτι που μπορεί να μας επιτρέψει να συνδυάσουμε και εξοπλισμό χαμηλότερης βαθμίδας σε υψηλότερες βαθμίδες; Αφού τελικά η αποσυναρμολόγηση είναι άχρηστη.
Διασκέδασα πολύ, αλλά τελείωσα την αναβάθμιση ό,τι είχα δωρεάν και δεν βλέπω πολύ αργά παιχνίδι....
Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό. Η ισοπέδωση και το τρίψιμο είναι απολαυστικό και συναρπαστικό. Ωστόσο, δεν μου αρέσουν πολύ τα boss fights. Το επίπεδο απόλαυσης σταματά αμέσως. Συνήθως ακυρώνω το παιχνίδι μόλις φτάσω σε ένα boss fight και καταλήγω να επιλέγω το παιχνίδι αργότερα όταν θέλω να παίξω ξανά.
Δύσκολο να εκτιμήσεις ένα παιχνίδι που απλώς αντιγράφει και κάνει επικόλληση από ένα άλλο πιο δημοφιλές παιχνίδι. Δεν είναι καν κάτι κοινό είδος, είναι κυριολεκτικά οι ίδιοι χαρακτήρες, γραφικά, ικανότητες, αναβαθμίσεις. Τίποτα νέο ή διασκεδαστικό δεν προστέθηκε. Στη συνέχεια, απλώς βάλτε μικρομεταστάσεις και συγκεντρώστε αυτά τα χρήματα! Όχι από εμένα, απεγκατάσταση.
καλό παιχνίδι, απλά δεν το απολαμβάνω. Δεν είμαι λάτρης του στυλ τέχνης και της κάμερας σε σύγκριση με άλλα παρόμοια παιχνίδια.
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά μην ξοδεύετε τα χρήματά σας για ενημερώσεις και αγορά ηρώων, γιατί το παιχνίδι και το επίπεδο είναι περιορισμένο και δεν υπάρχουν ενημερώσεις σχεδόν εδώ και ένα χρόνο...
Η νέα ενημέρωση για το premium είναι γελοίο. 15 $ για 15 ημέρες για 4 $ για 3 ημέρες. Κανένα παιχνίδι για κινητά δεν αξίζει να πληρώνεις 30 $ κάθε μήνα για το υψηλότερο επίπεδο.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά πολύ αστείο. Το να μην μπορώ να συγχωνεύσω τον εξοπλισμό μου για να αποκτήσω υψηλότερο βαθμό είναι πολύ επιζήμιο, αν και ειδικά αν δεν μπορώ να πάρω πίσω μέρος του χρυσού που ξόδεψα για την αναβάθμιση του εξοπλισμού μου επίσης. Θα ήταν ωραίο αν ήταν κάτι τέτοιο όμως.
Αγόρασα την έκπτωση Μαΐου χθες το βράδυ και υποτίθεται ότι έπαιρνα 1 θρυλικό και κρύσταλλα και πήρα τα κρύσταλλα αλλά όχι θρυλικά. Τι; Υποστήριξη μέσω email χωρίς απάντηση; Αυτή δεν είναι η πρώτη μου αγορά. Θα ήθελε κανείς να πάρει αυτή την επίλυση παρακαλώ, κάποιος;
Ένα μάλλον βαρετό αντίγραφο του Archero με λιγότερη στρατηγική και μια αδυσώπητη καμπύλη δυσκολίας είχε σκοπό να σας ωθήσει να αγοράσετε περισσότερες ενισχύσεις.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά έχει διπλάσια νομίσματα, να πούμε. Έχει πολύτιμους λίθους, που χρησιμοποιείτε για αγορές, αλλά κάποιοι από τους άτυχους ήρωες κοστίζουν χρήματα. Άλλα κοστίζουν πολύτιμους λίθους. Αλλά βασικά δεν μπορείτε να αποκτήσετε μερικά από αυτά χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Για να διευκρινίσω, δεν είμαι κατά του να χρειάζεται να αγοράσω ένα νόμισμα για να αγοράσω πράγματα, απλά δεν μου αρέσουν τα συστήματα διπλού νομίσματος σε κανένα παιχνίδι. Θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα νόμισμα premium, όχι πολλαπλό. Ελπίζω να βελτιωθεί.
Παίζω εδώ και μερικούς μήνες, αγόρασα μερικά πράγματα εδώ και εκεί. Διαβάστε μερικές κριτικές στο reddit/Facebook ότι το παιχνίδι είναι νεκρό και εγκαταλείψτε. Δεν με ένοιαζε πολύ καθώς το διασκέδαζα, μέχρι που σήμερα αγόρασα ένα πακέτο από το κατάστημα, πήρα τα χρήματά μου και δεν μου έδωσε το αντικείμενο, τώρα όποτε συνδέομαι λέει σφάλμα διακομιστή. Η ομάδα υποστήριξης δεν ανταποκρίνεται (όπως πολλά άλλα άτομα μπορούν να συμφωνήσουν σε αυτό) ΜΗΝ σπαταλάτε το χρόνο σας σε αυτό το νεκρό παιχνίδι.
7 χαρακτήρες με μετρητά και μόνο 4 δωρεάν?? παιδιά πραγματικά δεν σας ενδιαφέρει πια ποιος παίζει και το μόνο σας μέλημα είναι να βγάλετε περισσότερα χρήματα, παίζω περισσότερο από ένα χρόνο και τώρα θα διαγράψω το παιχνίδι.
Θα ήθελα και άλλα skill's
Δοκίμασα 3 παιχνίδια αυτού του είδους μέχρι στιγμής αυτό είναι το καλύτερο από τα 3 bosses είναι δίκαια και μπορείτε πραγματικά να προσαρμόσετε τα στατιστικά σας σε σύγκριση με τα άλλα 2 που είναι τυχαία υπέροχα παιχνίδια συνεχίστε την καλή δουλειά προγραμματιστές
διασκεδαστική ιδέα παιχνιδιού, αλλά αφού παίξω για λίγο, είναι ξεκάθαρο ότι η βελτιστοποίηση επικεντρώνεται στο να πάρω τα χρήματά μου αντί να είναι ένα καλό παιχνίδι. Τα χτυπήματα σε πολλές επιθέσεις και οι εχθροί δεν ταιριάζουν καθόλου με τα γραφικά, οι μισές ικανότητες για το level up είναι άχρηστες και η τυχαιοποίηση όταν ανταγωνίζεστε με άλλους αφαιρεί πραγματικά την ιδέα ότι οι τάξεις αντικατοπτρίζουν οτιδήποτε μοιάζει με ικανότητα.
Είναι ένα αρκετά σταθερό knock off του archero, με πιο όμορφα γραφικά και μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στα power sets. Αρκετά διαφορετικό που δεν μπορείς να πεις ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Σταθερό επίσης, χωρίς κρέμες ή τρακάρισμα ακόμα (κτυπήστε το ξύλο)
Τέλειο
Δροσερός
Παίζει ομαλά και είναι σίγουρα μια εξέλιξη του παιχνιδιού τύπου Archero. Σας επιτρέπει να επιλέξετε το μονοπάτι σας μέσα από τα μπουντρούμια που προσθέτει εξερεύνηση και δυνατότητα αναπαραγωγής. Δυστυχώς, ακόμα και με τα ολοκαίνουργια προνόμια διασκέδασης, εξακολουθείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα όπως στο Archero. κινείσαι και πυροβολείς με το ένα σου όπλο.