Post by hausallackpafam on Feb 22, 2022 12:18:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Breaker : Space Outlaw ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Breaker : Space Outlaw IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از همه ▞▞▞
▞▞▞ Brick Breaker : Space Outlaw 2022 version ▞▞▞
نزدیک به قدیمی اما بیشتر به بازی
خیلی فوق العاده نبود
آیا شما عاشق اضافه کردن هستید؟ سپس این بازی برای شماست! حتی قبل از اینکه بتوانید بازی را انجام دهید، در بین هر سطح، و روی هر صفحه نمایش گچ داده شده، اضافه شده است. بازیهای آراکانوئید بهتری نسبت به یک شرکت تبلیغاتی وجود دارد که افزودههای کمتری دارند.
افزودنیها سعی کردند از خارج از کشور به من مواد بفروشند... خوشحالم که میدانند برای تحمل سایر ADS باید مواد مخدر مصرف کنی...
بازی درخشان شاید 40 سال پیش برای انجام یک بازی مشابه به نام breakout استفاده شد 😃😃
من را به یاد بازی های ATARI می اندازد، اما هنوز هم بسیار سرگرم کننده است، من آن را دوست دارم
خود بازی فوق العاده است، بسیار لذت بخش است. موضوع تبلیغات است. بنابراین. زیاد. تبلیغات ریزتراکنش ها همه جا هستند. آنها همه طرح های کسب درآمد از بازی های موبایل را بیرون آوردند و آن را در داخل بازی جمع کردند. حیف که با حرص بازی را خراب کردند. حمایت از توسعه یک چیز است، این فقط ... بد است.
صص
A1
من چند وقت پیش عاشق این نوع بازی شدم. من متوجه شدم که همه آنها اساساً یکسان هستند. چیزی که در مورد این بازی Brick Beaker خاص دوست دارم و فکر می کنم این بازی را از بقیه متمایز می کند، گرافیک است. آنها بازی را بسیار جذاب تر می کنند. بعلاوه من از تلاش برای جمع آوری مواد معدنی به منظور ایجاد صور لذت می برم.
벽돌깨기왕 : 우주의무법자 아케이드 gdi
بازی بسیار سرگرم کننده خوبی است
من اینجا منتظرت هستم پسرم و بچه 6. رزا روسی همیشه مراقبت خواهم بود عشقم 🎉🥇
تجربه خوبی است اما من مراحل بیشتری می خواهم
بازی خیلی خوبیه
Sauve la fille ! Grand public jns
بازی فوق العاده عالی بود
یک اتلاف وقت بسیار سرگرم کننده، اما چند چیز وجود داشت که به درستی کار نمی کرد: ضرب کننده توپ همیشه کار نمی کرد، و اگر بخواهید توپ را پرتاب کنید، خط هدف اشتباه است.
بازی من بعد از تکمیل 200 سطح گیر می کند ... اصلا خوب نیست
Brick Breaker : Space Outlaw Žaid. automat. hvyi
بازی خیلی خوبیه دوست دارم همینطور ادامه بده
من واقعا برنامه را دوست دارم
سیام صفات
بازی سرگرم کننده ای هست
روعة✌👌👍
Brick Breaker Space Outlaw Arcade svwv
هونت طولانی بازی نکردم.. بازی خوب فقط باید کمی چالش برانگیزتر باشد.. ممکن است اینطوری بیشتر وارد بازی شود..
وای
این بازی سرگرم کننده است، اما دارای نام های خدایان یونانی بت پرستی بسیاری است. به عنوان یک مسیحی، این تنها مشکل من است، همچنین در سطوح بعدی زمان گفتن / اسامی پیشگویی دارد که واقعاً در کتاب مقدس محکوم است!
نوستالژیک! من واقعاً می خواستم دوباره این نوع بازی را انجام دهم ، بنابراین واقعاً نظری ندارم
واقعا سرگرم کننده و آسان برای استفاده است. اگر بتوانید قیمت های متفاوت اضافه کنید عالی خواهد بود.
سرگرمی خوبیه
تبلیغات بیش از حد که آزاردهنده است. گرافیک بازی خوب است اما تبلیغات آن را دشوار می کند.
بدترین تبلیغات موجود در برنامه .... لطفاً تبلیغات نانوگرام را متوقف کنید
ساده و سرگرم کننده، و در حالی که تبلیغات وجود دارد، آنها بیش از حد مزاحم نیستند. و با توجه به تجربه من تا به حال، به نظر نمی رسد که این یکی از آن بازی های نیکل و سکه ای باشد. خیلی سخت نیست (تا اینجا)، اما به هر حال بازی خوبی است. تنها شکایت واقعی من، زبان انگلیسی کمی ناجور اما هنوز قابل درک است. (من فرض میکنم این زبان اصلی توسعهدهندگان نیست؛ اگر چنین است، میتوانم آن را ببخشم.) چیزی که میبینید همان چیزی است که به دست میآورید: این یک شبیهسازی شکستخورده است، و در عین حال یک کلون قوی است.
مدتی به دنبال چنین بازی بودم، خوشحالم که آن را پیدا کردم.
برای هماهنگی چشم در دست خوب است، چالش برانگیز و سرگرم کننده است
Brick Breaker : Space Outlaw আর্কেড dbji
شما تبلیغات زیادی دارید که سزاوار شتاب بازی است
به بسیاری از تبلیغات .... حتی نمی توان بازی را شروع کرد.. ... حذف نصب شد
هرگز از تبلیغات عبور نکردید تا واقعاً بازی کنید. رقت انگیزترین تا کنون
جدای از چند تا تبلیغات زیاد، این یک بازی قوی و قاتل زمان خوب است. این واقعیت را دوست دارم که در خرید بازی هیچ چیز وجود ندارد. من گیر کردم lol...
من نظر خود را کمی تغییر دادم زیرا در حال حاضر واقعاً از بازی قدردانی می کنم. آفرین به توسعه دهندگان برای گرافیک دوست داشتنی، پس زمینه متحرک و صداهایی که کاملاً با بازی مطابقت دارند. یک مشکل کوچک این است که گاهی اوقات فیزیک توپ کمی "عجیب" می شود، اما به ندرت. بازیهای آجر شکن بسیار خوبی وجود دارد و این یکی به خوبی رقابت میکند. من دوست دارم ارتقاء دست و پا و قدرت و حالت "بی پایان" با تابلوی امتیازات را داشته باشم. توسعه دهندگان کار عالی
تبلیغات تبلیغاتی بسیار تاخیری بسیار بد است
برنامه خیلی خوبیه من ازش خوشم اومد