Post by hausallackpafam on Feb 22, 2022 12:27:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code infinite all ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2022 version ▞▞▞
Nem túl tágas
Gyűlölöm és szeretem, de ezt utálom a legjobban, mert minden alkalommal, amikor megpróbálok előpörgetni, farokostort csinálok
Ez az egész szórakoztató játék, ezért adok rá 4-et, mert a játékvásárlások között bc van
Ez a játék szívás, hogy nem kell kormányozni, és néhány másodperc alatt még mindig a végére érsz
Touchgrind BMX 스포츠 eaas
Touchgrind BMX letöltés. - Chosen by Apple as one of the three best iPhone games of 2011 - Aw... Tovább az alkalmazáshoz >>
Elég fosika
Egyszerűen nem szeretem, ha fehér villan, és nagyon szeretem a játékot és a hirdetéseket nem szeretem a hirdetéseket, de ebben a játékban nincsenek hirdetések, szeretem a vezérlőket és annyira jó, hogy nagyon szeretem, annyira szeretem a trükköket
pre glupo je ljudi ovo ne valja ...FUUUUUUUUJJJJJJJI
Szórakoztató, de a Touchgrind BMX 2 jobb, de nem tudom telepíteni, mert a Samsung telefonját használom
Hello Illusion Lab csapata, ez a jó alkalmazás, ez a valaha volt nagyszerű alkalmazás, szép vezérlés, szép grafika, szép játékmenet🎮🎮✔, ez a játék nagyon könnyen használható, szeretem ezt az alkalmazást, mert gyerekemtől mostanáig imádom ezt a játékot❤❤❤, nagyon köszönöm az illúziólaboroknak, hogy elkészítették ezt a játékot!!
Nem is olyan rossz! De a hordeszkas verzio naggggggggyon ÓCSKA!!!😂😀
Borzalmas ez a játék!!!!!!!!!!!!! SOKSZOR meghibásodik!!!!!!!!! Ne játssz vele!!!!!!!!!!!!!
Block Puzzle पहेली nwgh
Nagy szar
Szórakoztató, de nem szeretek más térképeket vásárolni – ez hülyeség és egyfajta pazarlás
Annyira rossz, amikor megpróbálok csúsztatni, hogy visszafordítsak, és egy farokkorbácsot csináljak, nem megy
Ez a játék fantasztikus! Csak egy dolog az, amit megvetem, és így csak egy térképen lehet haladni. Ezt leszámítva szeretem ezt a játékot.
Nem pontos a grafika de most jó
Ez egy OK játék... SOKKAL jobb lenne, ha nem kellene megvenned a helyszíneket... Touchgrind BMX emberek... Kérlek javítsd ki, mert egyre gyengébb az értékelésed, így jobb, ha gyorsan megjavítod... Köszönöm
Az utolsó biciklit nem tudom megszerezni mert nem ad meg egy küldetést sem már elég idegesítő bugogtól esek el néha. itt nem lenne rossz ha néhány pálya még nem lenne kaki.
Féltékeny férjek/feleségek a párjuk telefonjára telepíthetik a tweaket, 0.99 dollárért vásárolható meg a BigBoss repóból. Jön a Touchgrind BMX.
Szar:1 logika,2 ez csak demo, 3 szar cselengyek, 4 nem lehet egykerekezni a bicajjal.
Rendben van, de a bmx 2-t keresem nehéz trükközni és mintha fel sem bukkanna a bmx 2 nem ugyanaz a személy készítette
Ez a játék ostobán frusztráló, még frusztrálóbb, mint a többi játék. Kijátszottam a trükköket a vezérlőkkel, akkor sem tudod játszani ezt a játékot, ha profi vagy. Az irányítás a valaha volt legrosszabb, még nyerni sem tudsz anélkül, hogy az ujjaid kiadnának, és a trükkök annyira bonyolultak, hogy a játék még azt sem engedi, hogy befejezzem őket. Szeretném, ha a vezérlőelemek és minden rendbe lenne, mielőtt újra játszanám. 1 csillag, ha volt nulla nullára értékelném teljes pazarlásnak, ha az időm.
Touchgrind BMX Sport vxb
Nagyon jo jatek!★♣
A fizika olyan rossz, mint egy 1995-ben kiadott játék, és a dokkban lévő piros csövön keresztül lehet hibázni, és a játék átvette az irányítást, és olyan trükköt hajtott végre, ami szinte lehetetlen, és azonnal kudarcot vallott, véget vetve a 8-szoros szorzómnak és a rossz grafikának.
Ez nem egy jó játék😑😑. Meg kell vásárolni a teljes játékot, különben nagyon hamar unalmas lesz😬😬😬.
Nem igazán szerettem a játékot, de még mindig úgy gondolom, hogy a 2. játék jobb, de igen, nektek kell megcsinálni a trükköket a nagy sebességhez, és olyan ultramagas grafikákat kell készíteni, mint a 2., mert ezek a grafikák most szemetek, ajánlom a 2. játszma, meccs. touch grind bmx 2
nagyon jo
Tetszik a játék, de más térképeket kell venned?!?! Whif tekercs pénzt, és nem akarok vásárolni cuccot, így kérem, hadd menjen több térképre
Király :ajánlom mindenkinek!!
Nem szeretem!
Touchgrind BMX Sporto seeq
Rendben volt, meg minden, de vissza akartam téríteni a többi cuccot, mert nem akartam, és ezt nem teheted meg .
szerintem nagyon jó
Imádom!!!!
Kicsit sok energiát fogyaszt
A Fricking mindig összeomlik. Annyira bosszantó, hogy nem is tudok játszani.
Szórakoztató játék jó grafika ajánlom az biztos
Az ilyen típusú játékok digitális verziója az App Store-ban diadalmaskodik a Touchgrind BMX 2 játékkal, melyben testre szabhatja mini BMX-jét, és nagyon jól
Ez a játék fantasztikus 👍. Biztosíthatlak, hogy nem vesztegeti az idejét ezzel a játékkal. Offline és könnyen letölthető. Különféle trükköket végezhet, és elmentheti a visszajátszásokat. Köszönöm, Logan, hogy inspirált, hogy játsszam ezt a játékot. Kérlek lájkold🙂🙂
A gamε nagyon jó, jó grafikája van, de ez csak egy játék, amit wifi vagy adatforgalom nélkül is játszhatsz. GJ:GOOD JOB