Post by hausallackpafam on Feb 22, 2022 12:39:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mechs ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mechs IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای بیشتر همه ▞▞▞
▞▞▞ Super Mechs 2022 version ▞▞▞
Castle Defense 2 頭脳系 shxa
Super Mechs Ação rxoq
اشکال به من اجازه نمی دهد اسطوره ای را به الهی ارتقا دهم.
من فعلاً به آن 3 ستاره می دهم.. در کل بازی کردن این بازی اشکالی ندارد اما من واقعاً دلم برای 1v1 mech in arena تنگ شده است لطفاً jt را پس بگیرید. امیدوارم بتوانید این را بخوانید.
این بازی قبلا خوب بود، اما الان آشغال است. پر از خریدهای درون برنامه ای، تبلیغات و سلاح های نامتعادل. متاسفم که ببینم چطور بازی مورد علاقه دوران کودکی من خراب شد، درست همینطور..
آدار😸💝💌❣
قبلاً خوب بود اکنون برنده شدن است
بازی واقعاً خوب است، اما به سختی می توان چیز خوبی را بدست آورد. این امکان چندانی برای به دست آوردن چیزهای افسانه ای خوب نمی دهد
بازی را دوست دارم، اما اشکالات کمی در آن وجود دارد، زمانهای خاصی در حالت کمپین من مسابقه را شروع میکنم و میگوید اتصال مجدد، سپس هرگز بازی نکن و تمام انرژی من را میگیرد، و این بسیار خستهکننده است زیرا این سریعترین راه برای کسب طلاست. اما اکنون، سریعترین راه برای از دست دادن تمام انرژی من است. لطفا اصلاح کنید
بازی مناسب و معقول است، زمانی که اشکالی ندارد. پشتیبانی فنی این بازی بی فایده است. تلاش های متعددی برای گزارش دادن مسائل انجام شده است و آنها هرگز به من پاسخ نداده اند. به غیر از آن، این مفهوم سرگرم کننده است، اما قطعا برای برنده شدن پول پرداخت می شود.
آره، من عاشق این بازی هستم، اما به نظر نمیرسد که نمیتوانم از این بازی لذت ببرم. بعلاوه، بدون فروشگاه، گیمپلی بازی سختتر است و مقدمه آزاردهنده است، کاش دکمه پرش وجود داشت.
بازی خوبی بود، قبل از اینکه من را روی صفحه فلزی چسباند و گفت "Super Mechs" در حالی که یک حلقه بی نهایت از صدای کوبیدن را پخش می کردم.
وقتی بازی کردم گفت shutdown اما هنوز هم اجازه حمله به بازی را می دهد گاهی اوقات این کار را انجام می دهد
سلام! بازی فوق العاده است و من واقعاً از آن لذت می برم، در مقایسه با آن زمان. اما، این مسائل در بازی وجود دارد، ماموریت های مبارزاتی گاهی اوقات من را مجبور به تسلیم می کنند و اصلاً معنی ندارد..!. مثلا یه مدت داشتم بازی میکردم و تقریبا ماموریت رو کامل کردم و بعد بوم! ناگهان می گوید ماموریت شکست خورد. امیدوارم توسعه دهندگان این باگ را به سرعت برطرف کنند. تای
Super Mechs कार्रवाई sjo
میشه لطفا انواع بیشتری اضافه کنید همانطور که همه دوستان انواع بیشتری می خواهند! ماشین های ما می توانند متعادل تر و قوی تر باشند! و همچنین اسطوره ها را در بسته های درجه یک لطفا! حداقل 1٪ افسانه ای.
در ابتدا سرگرم کننده است، سطوح بالاتر بازی همه توسط افرادی با سلاح های قدیمی اداره می شود که حتی دیگر نمی توانید آنها را تهیه کنید. تعادل را به کلی خراب می کند میراثی که آنها به آن می گویند، فقط سلاح های تقلب انرژی رایگان است که توسعه دهنده می ترسد آنها را از بین ببرد.
من خوب بلد نیستم توصیه می کنم هنگام مبارزه بازی را ترک نکن وقتی برمی گردی بازیش کنی بگذار بازی کنی بعد یخ می کند
بازی خوبی است اما کارفرمایان را کمی سختتر کنید، همچنین جعبهها را گرانتر کنید
Super Mechs ایکشن peck
Super Mechs Hành động zlg
بازی به خودی خود سرگرم کننده است، اما برنامه دارای مشکلات جدی است. بعد از اینکه یک بار سعی کردم با جیمیل وارد شوم، دیگر گزینه ای برای انجام این کار به من داده نمی شود. تلاش برای ثبت نام در برنامه تقریبا غیرممکن است اگر رمز عبور یا آدرس ایمیل را دوباره تایپ کنید، زیرا صفحه کلید آنها را پوشش می دهد و هر زمان که روی آنها کلیک می کنید مکان نما به ابتدا می رود، یعنی به معنای واقعی کلمه نمی توانید آنها را اصلاح کنید. من سعی کردم بدون اکانت بازی کنم اما تا حدی از طریق آموزش مسدود شد و باعث شد آن را دوباره راه اندازی کنم.
مبارزات نوبتی بسیار سرگرم کننده. علیرغم اینکه بازی به کمی شانس نیاز دارد، به اندازه کافی ماژول های مختلف وجود دارد تا شما را علاقه مند نگه دارد. مردم از تاخیر در بررسی های دیگر شکایت دارند، اما من تاخیر زیادی نمی بینم و دستگاه من بسیار پایین است. من فکر می کنم نقطه عطفی که باعث می شود این بازی 4 ستاره شود و نه 5، شانس دریافت تجهیزات سطح بالاتر از کپسول ها است، اگر می دانید چه کاری انجام می دهید، بازی می تواند توجه شما را برای چند ساعت حفظ کند. امتیاز پای: 8/10
میدانید این بازی چه بود؟ بازی
در کل بازی خوبی است. مشکل در اینجا پاداش های تبلیغاتی است، زیرا صفحه نمایش من پس از پخش تبلیغات مسدود می شود و پس از آن هیچ پاداشی دریافت نمی کنم. یکی دیگر ممکن است یک اشکال یا چیز دیگری باشد، زمانی که من در میدان بودم که صفحه نمایش من سیاه شد و البته منجر به از دست دادن من شد. فقط یک اصلاح کوچک، و همه چیز خوب پیش خواهد رفت.
پرهام
من شروع به آزاردهنده شدن از آسیب دشمن می کنم آنها به من و سلامتی آسیب دیوانه وار وارد کردند من تمام تلاشم را می کنم آنها را بکشم اما همیشه نابود می شوم و اذیت می شوم. در Biome یا سطوح نهایی گیر می کنم نمی توانم به سلامت و آسیب بیشتری برسم آنها همیشه کمی رشد می کنند +Hp بنابراین من ترک این بازی
Dont get it just dont... سازندگان این بازی آن را آپدیت نمی کنند. و این یک بازی کاملاً پرداخت برای برنده شدن است، مگر اینکه بخواهید سه سال طول بکشد تا من بدون پرداخت هزینه تا این حد برسم. من قبلاً این بازی را دوست داشتم اما اکنون فقط یک دور از زمان است. بنابراین... من آن را حذف نصب کردم. املای بازی به تاکتیک سافت اشتباه است.
بسیار ناامید کننده. بازی پتانسیل دارد، اما ارتقای مداوم در واقع گیم پلی را بدتر می کند! بسیاری از اشکالات در بازی که پیشرفت شما را کند می کند و به این معنی است که از دست می دهید! وقتی گزارش می دهید یک پاسخ کلی دریافت می کنید، سازندگان بازی شما را نادیده می گیرند! همان اشکال برای 4 ماه در واقع بدتر شده است! بسیار خسته کننده، من یک بازی متفاوت را انتخاب می کنم!!!!
اگر میتوانستم به آن 0 ستاره بدهم، قبلاً عاشق این بازی بودم، الان فقط زبالههای آهسته است، بارگذاری شده است، در زمانهای تصادفی یخ میزند. ، اکنون زباله است.
بازی عالی است، اما مدت زیادی است که آن را بازی نکردهام و امتیازات قدیمی من را گیج کرده است تا از همه موارد کمیاب اسطورهای خود استفاده کنم.
حتی ارزش 1 ستاره را هم ندارد ... من نمی توانم مکانیک خود را ببینم ، من قطعات دارم اما مکانیک وجود ندارد ... بازی زباله با تعداد زیادی خرید بازی
غمگین. من 7 سال است که این بازی را انجام می دهم و به یاد دارم زمانی که محدودیت وزنی وجود نداشت. و مردم هنوز شانس بیشتری نسبت به الان داشتند. زمانی که یک کمپین واقعی وجود داشت که منطقی بود. به یاد می آورم زمانی که هیچ افسانه ای وجود نداشت و یک مغازه اقلام واقعی وجود نداشت، زمانی که همه چیز به شانس نبود. یادم میآید زمانی که میتوانستید وارد سیستم شوید، به مکانیک خود بروید و چیزی غیر از دستگاههای خاموش کردن و تخلیه انرژی بسازید. یادم میآید که میتوانستم با هیجان بازی وارد شوم. یادم نمیاد این چیه
بگذارید با این شروع کنم که یادم می آید 2 سال پیش این بازی را بازی کردم. بعد از 2 روز می توانم بگویم که چرا آن را حذف کردم. بازی چند نفره اصلاً بهینه نشده است، بنابراین شما دائماً در حال مبارزه با دشمنانی هستید که از مکانیزمهایی استفاده میکنند که به طور عینی بهتر از شما و کسانی که بدتر هستند. اگر نبرد ناعادلانه نباشد، نبرد یک زباله است. چه کسی تصمیم گرفت که هر سلاح به جز سلاح های غوغایی نیاز به انرژی دارد؟ من دائماً با سلاحهای تخلیه انرژی مورد اصابت قرار میگیرم و در نتیجه فوراً میبازم. زباله
بازی الان خوبه ولی منظورم اینه که من یه مشکلی دارم وقتی وارد میشم خبر میده ولی وقتی میبندم صفحه بارگیری بالا میاد و لود نمیشه لطفا اینو حل کنید.
همیشه در حال خرد کردن است، در آنلاین بهتر است
به طور کلی بازی خوب ساخته شده است! خشکسالی محتوا وجود ندارد، باس ها، مراحل زیاد، و حتی PVP وجود دارد. همچنین بسیار استراتژیک است به گونه ای که آن را سرگرم کننده می کند. این یک بازی یک روزه و تمام شده نیز نیست، کارهای زیادی برای انجام دادن. پولی برای برنده شدن وجود ندارد، چیزهایی مانند سکه های T وجود دارد و می توانید آنها را از طریق ماموریت ها به دست آورید.